Blogg

Se vad som händer hos oss och läs nyttiga tips och senaste nytt inom marknadsföring och webbutveckling.

Mars 15, 2019

Moz introducerar Domain Authority 2.0

Domän auktoritet är ett mått som används i SEO-branschen, det rankar webbplatser från 1 till 100. Det förutsäger hur bra en domän rankas inom Googles sökresultatsidor (SERP). Sedan 2010 har verktyget blivit extremt...

Mars 12, 2019

Hur vet jag om min webbplats är säker?

I dagens digitalt inriktade värld är webbplatsens säkerhet avgörande. Med den allt ökande tillvaron online och speciellt ökandet av e-handeln är det avgörande att din webbplatssäkerhet är oföränderlig. Men hur vet man?

Mars 09, 2019

Anledningar till att inte använda Wordpress

Den enorma populariteten hos CMS, har medfört att WordPress vilseleder många till att tro att det måste vara det bästa alternativet för allt. Men som med många saker, är popularitet inte nödvändigtvis lika med överlägsenhet.

Mars 02, 2019

8 tips för att förbättra din webbplats prestanda

I modern tid kan webbplatser skapa eller förstöra framgången för alla företag eller organisationer. Att göra en webbplats framgångsrik är potentiellt svårt, dyrt och tidskrävande men dess betydelse kan inte stressas nog.

November 19, 2019

Nytt spännande samarbete - Kaptensgården

Lund IT & Webb inleder nytt och spännande samarbete – vi säger välkommen och ett stort hej till Kaptensgården. Kaptensgården skapar tidlösa och fantastiska kök.

November 18, 2019

Nytt spännande samarbete - Skånsk Elitbygg AB

Lund IT & Webb inleder nytt och spännande samarbete – vi säger välkommen och ett stort hej till Skånsk Elitbygg AB. Skånsk Elitbygg AB bygger hem och hus att trivas i.