X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

MOZ domän auktoritet

Det finns några spännande nyheter för SEO-industrin, Moz meddelar introduktionen av sin nya uppdatering, Domain Authority 2.0.

Vad är domän auktoritet?

Domän auktoritet är ett mått som används i SEO-branschen, det rankar webbplatser från 1 till 100. Det förutsäger hur bra en domän rankas inom Googles sökresultatsidor (SERP). Sedan 2010 har verktyget blivit extremt populärt inom branschen och har samlat in ett länkindex på 35,5 biljoner länkar.

Är domän auktoritet en rankningsfaktor?

Nej. Domän auktoritet i sig är inte en rankningsfaktor eller kopplad till Google. Det har ett huvudsyfte, vilket är att förutsäga domänernas ranking inom sökningen. De faktorer som mäter domän auktoriteten kan dock (och kommer) vara rankningsfaktorer för Google.

Vad är nytt med Domain Authority 2.0?

Moz noterade den överväldigande mängden inspelningar i sitt index, och en uppdatering var nödvändig för att öka möjligheterna, i överensstämmelse med Googles algoritmuppdateringar. Den 5 februari 2019 tillkännagav Moz sin senaste uppdatering, med rubriken "Domain Authority 2.0", som trädde i kraft den 5 mars.

Det finns många nya funktioner som Moz meddelade i samband med denna uppdatering, inklusive en ny maskininlärningsmodell. Den avancerade maskinlärningsmodellen sammanfogar ett antal nya faktorer i Moz databas, vilket ger en starkare förutsägelse, med bättre noggrannhet.

Om du ser negativa förändringar med din domän auktoritet är det viktigt att du kommer ihåg att du nu får mer exakta uppgifter för att göra bättre beslut om din organiska sökstrategi. Våra experter står till hands för att hjälpa dig om du vill ha råd på 046-20 99 00.

Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar