Digital marknadsföring för alla behov

Vi får ofta höra att marknadsföring är kostsamt, att det inte är lönt att investera i. Det är fel, då har man inte skapat en fungerande marknadsföringsplan. Vi på lundit gör det till något positivt och lönsamt. Vi skapar din marknadsföringsplan, håller i din marknadsföring och ser till att du får tillbaka din investering.

Certifierade

Vi är Google certifierade som säkerställer att vi vet hur man ger dig värde i marknadsföringen. Det ska vara roligt att marknadsföra, att se verksamheten öka sin försäljning och på sikt se hela verksamheten öka sitt värde.

Trygghet i tillväxt

Vi vet vad som krävs för att få din marknadsföring att skapa lönsamhet och trygghet i tillväxt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala marknadsföring.

En ökad konvertering genom digital marknadsföring är alltid målet för ett lyckat resultat. Vi följer dagligen utvecklingen av alla våra kunders marknadsföring och implanterar förbättringar löpande för att upprätthålla bästa möjliga resultat.

Struktur

För att nå högre resultat så behöver man vara tillgänglig för sina besökare. Viktigast av allt är att besökarna kan hitta en. Vi strukturerar tillsammans med dig en marknadsföringsplan där vi går igenom vilken kundgrupp du önskar dig vara nåbar till. Sedan ser vi till att optimera lite extra för att nå ut till den fördefinierade kundgruppen som innehåller potentiella kunder.

Att känna trygghet gentemot sin marknadsföring är A & O. Vi har flera års erfarenhet av digital marknadsföring och är certifierade av Google och Bing. Vi ser till att följa dagens samt morgondagens strukturer för bästa möjliga resultat utifrån sökmotorernas algoritmer.

LundIT Marknadsföring

När du väljer LundIT som din partner för digital marknadsföring så ingår det grundtjänster som gör oss till ett bättre val. Se nedan några av våra grundelement i digital marknadsföring.

Analyser

Uppföljning månadsvis med resultat av den gågna månadens resultat kontra tidigare resultat. Så du ser vad din investering inbringar.

Teknik

Vi använder senaste tekniken för att dagligen övervaka faktiska resultat kontra uppsatta mål. Säkerställer att inget går till spillo.

Garanti

Vi ger garanti som garanterar dig att vi faktiskt ökar värdet av din investering. Om vi inte ökar din konvertering, betalar vi tillbaka din investering till fullo.