Bokningslösning för dig med krav

Elitbokning är bokningslösningen som integreras sömlöst med din webbplats. Helt utvecklad av LundIT för total integration med dig som kund.

Anpassning

Bokningslösningen är helt anpassningsbar i funktionalitet och design för just dina önskemål. Vi sätter inga begränsningar för systemet, vi ger dig endast möjligheterna till morgondagens bokningslösning. Oavsett om du har en bilverkstad, frisörsalong eller en helt unik tjänst så löser vi det enligt dina förväntningar.

Säkerhet

Säkerheten är viktig när du hanterar personuppgifter. Vår bokningslösning ser till att du kan känna dig trygg i hur dina kunders uppgifter behandlas och sparas. I vår lösning krypteras uppgifterna och sparas på en krypterad server för att inte riskera att läcka ut. Dessutom ingår daglig backup av hela systemet vilket säkerställer en trygg och pålitlig återställning om något skulle orsaka ett haveri.

Tredjeparts

Vi integrerar 3:e parts betalningslösningar från Klarna, Payson, PayPal med flera för att ge dig flexibilitet i betalningslösningarna för dina bokningar. Vi ser till att du får en lösning som samarbetar med dina redan existerande arbetsverktyg vilket underlättar för din verksamhet och tjänar både tid och pengar på.

Läs mer

Lundit Bokningslösning

När du väljer LundIT som din partner för din kompletta bokningslösning så ingår det grundtjänster som gör oss till ett bättre val. Se nedan några av våra grundelement med vår bokningslösning.

Teknik

Vi håller ditt system säkert och funktionellt dygnets alla timmar med automatisk övervakning av funktionalitet.

Säkerhet

Med våran automatiska backup av hela systemet, ser vi till att du kan känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.

Optimerat

Vi optimerar systemet efter dagens snabbt föränderliga teknik. Allt för att säkerställa en optimal upplevelse.