X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

Skapa din perfekta publik

Vårt team kommer att använda skräddarsydda marknadsföringsalgoritmer för att skapa anpassade målgrupper baserat på deras ålder, kön, intressen, yrke, arbetsnivå och mer. Vi kan också importera nuvarande kundlistor eller skapa inriktad annonsering (retageting) mot personer som redan har besökt din webbplats.

Skapa iögonfallande innehåll

När publiken är skapad kommer vi att skapa mycket övertygande sociala annonser som driver din publik dit vi vill att dom ska gå. Vi kommer att hantera ditt annonskonto på Facebook, så att ditt budskap når den rätta publiken, men inte överskrider din budget.

Håll strategin fräsch

Varje månad kommer vi att granska framstegen i dina annonskampanjer på Facebook, så att annonserna fortfarande är anpassade till aktuella mål, optimerade för omvandlingar och identifiera om det finns några förbättringsområden. Vi kommer att ge dig en månadsrapport som visar vinster och förluster och innehåller pågående rekommendationer för publik, innehåll och annonsresultatet av dina Facebook kampanjer.

Ett komplement till andra alternativ

Räcker inte alltid hela vägen till uppsatta resultat.

Ibland är marknadsföring genom sökmotorer såsom AdWords inte det enda sättet att nå dina kunder. Med över 1 miljard användare är Facebook Ads det perfekta komplementet till en digital marknadsföringskampanj. Facebook annonser sätter ditt företag framför dina kunder genom att placera innehåll direkt i deras nyhetsflöde och leda dem till din Facebook sida för att öka gillamarkeringar, hänvisa till din webbplats för att lära känna ditt företag och öka varumärkeskännedom eller din butiksentré för att handla direkt av dig.

Kontakta oss idag!

Konversation som leder till resultat.

Marknadsföring genom social media är en ständigt växande del av den digitala marknadsföringsstrategin. Det är ett gyllene tillfälle att prata med befintliga och potentiella kunder, engagera sig med dem som känner till ditt varumärke och är nu även en viktig faktor när det gäller att rangordna sig väl i sökresultat.

Genom att tillämpa beprövade strategier och resultatfokuserade tekniker är det möjligt att generera betydande avkastning och uppnå meningsfulla kommersiella mål genom en effektiv social strategi. Oavsett om du letar efter att skapa varumärkeskännedom, generera kvalitativ trafik till webbplatsen eller driva försäljning, skräddarsyr vi vår process för att möta dina behov.

Vi börjar med en fullständig granskning av din sociala strategi, analysera din räckvidd och ditt engagemang, övervaka varumärkes sensiment och ange var din verksamhet fungerar och var den får kämpa mer. Därifrån skapar vi den lösning som passar ditt varumärke, dina affärsmål och slutligen din publik.

Vill du veta mer om Facebook Ads?
Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar