X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

Stärk ditt varumärke med Facebook.

Att nå ut till befintliga och potentiella kunder på ett smidigt sätt förutom med en hemsida för företaget, är en företagssida på Facebook bästa alternativ. Facebook har över 1 miljard tillgängliga användare och med detta så förstår man att Facebook är mer än bara en social plattform för en enskild individ. Detta är en optimal annonseringskanal för företag och en perfekt plattform för at nå ut med budskap om ditt företag.

Förutom att du kan publicera nyheter om och kring ditt företag så är Facebook även en perfekt annonseringsplattform och ett perfekt komplement till andra alternativ. Med Facebook Ads så når du ut specifikt till användare som man konfigurerat som målgrupper.

Med en företagssida på Facebook och rätt kunskap kring dess fulla potential blir Facebook din nya bästa vän när det kommer till en plattform som är gynnsam för ditt varumärke. Rätt använt så stärker Facebook ditt varumärke och gör det nåbart till helt outforskade kundgrupper. Med en välformulerad strategi som följs kontinuerligt blir arbetet lättare och framförallt roligare. Behöver ni hjälp med en ny eller befintlig företagssida på Facebook? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er längst vägen till er nya och mer utåtriktade närvaro online med hjälp av en företagssida på Facebook.

Vill du veta mer om företagssida på Facebook?
Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar