Vi skapar flexibel webbdesign i Örebro som säljer

Få en optimerad & attraktiv hemsida till ditt företag i Örebro av en webbyrå med erfarenhet

Vi skapar skalbara och flexibla hemsidor till företag i Örebro som konstant anpassar sig efter tekniken och din verksamhets framtid.

Vår process

  • Behovsanalys – Tillsammans går vi igenom era önskemål och krav på er nya hemsida.
  • Designleverans – Du kommer få levererat designförslag för er nya hemsida tills dess att du är nöjd till tusen.
  • Utveckling – Vi programmerar in innehåll, anpassade integrationer och annat ni önskar.
  • Lansering – Nu är det dags för oss att lansera er nya hemsida och göra sökmotorer vaksamma på lanseringen.

Utvalda kunder

Med varje ny kund så ger vi flera designförslag. När vi tagit reda på vad du gillar så fortsätter vi därifrån.

Ann Silwers

Folktandvården Skåne

Kaptensgården AB

Få en offert av oss med nöjdhetsgaranti

Vårt erbjudande:
N

Inga löpande kostnader

N

Vi fortsätter tills att du är nöjd

N

Fastpris från start till lansering

N

Support när du önskar

N

Skalbart i takt med att ni växer

Prisförslag

Vi återkommer vanligtvis inom 2 timmar.

Process till ny hemsida

01

Behovsanalys

I detta steg går vi igenom och skapar en sammanställning av era behov, förutsättningar och mål. Till detta kommer vi att presentera ett komplett lösningsförslag med tidsplan och teknisk specifikation.
02

Designleverans

Genom vårt utvecklingsgränssnitt kommer vi leverera en demonstration av en färdig designskiss. Efter er feedback och eventuella korrigeringar så färdigställer vi arbetet och ni ska då efter detta godkänna resultatet.
03

Material

Material som behövs till er hemsida tar vi fram en struktur för. Innehållet tar ni eller samarbetspartners inom copywriting och / eller fotografi fram till den slutgiltiga hemsidan.
04

Teknisk utveckling

Vi programmerar in innehållet, utvecklar speciallösningar och systemintegrationer. Vi ser även till att sidan fungerar lika bra på mobila enheter och i olika webbläsare.
05

Lansering & driftsättning

Vi kommer nu i slutfasen där vi driftsätter hemsidan och gör en lansering. Många av våra kunder väljer även en bokning av en utbildning för att kunna göra ändringar själva. Efter lansering så sköter vi även driften, uppdateringar och support, detta för att garantera att sidan är snabb och säker även i framtiden.

Nyheter

Vi håller oss uppdaterade, gör du det också.

5 användbara SEO insikter du kan lära av Google Analytics

Du kan få en enorm mängd SEO och marknadsföringsinsikter från Google Analytics. Dessa användbara insikter kan hjälpa dig att upptäcka vilka möjligheter som finns för att optimera webbplatsens övergripande prestanda. Allt från engagemangsmetriska insikter till...

Google använder inte profilmarkering för informationspanel

Google avlägsnar användningen av social profilmarkering, som en gång var nödvändig för att sociala medier skulle kunna visas i informationspaneler. Google säger att det automatiskt kommer att upptäckas relevanta sociala medieprofiler och på det sättet inkludera dem i...

5 enkla tips för att anta en användaren-först SEO-strategi

I SEO är det alltid mycket diskussion kring Googles algoritmer och hur de påverkar det arbete vi gör. SEO-proffs har en tendens att glömma den andra algoritmen vi möter med våra webbplatser - den mänskliga algoritmen. För vår del har vi alltid varit en troende för att...

Rekommendationer 2019 för att göra annonsering lönsamt

Med halva 2019 bakom oss är planeringen i full gång för nästa års strategier och budgetar. Det är ett bra tillfälle att granska vilka faktorer som ska beaktas när du utvecklar dina prognoser. Men vi utvärderar ständigt, men var sjätte månad görs en grundlig analys av...