X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

Tydligt koncept

Vi älskar kreativa och slagkraftiga lösningar. Med ett tydligt koncept och fördefinierade mål skapar vi enastående lösningar för dig som kund. Vi tar fram affärsnytta med marknadsföring som syns och berör varje individ individuellt.

Försäljningskanal

Med rätt hemsida som är uppdaterad och presenteras i rätt kanaler är utan tvekan en av om inte den bästa försäljningskanal ni kan ha. Mycket tack vare dagens teknik och snabba vardag, så sker försäljningen ofta innan du fått kontakt med kunden.

Strukturerat

Vare sig du behöver synas bättre eller inte så ingår alltid optimerad källkod för att underlätta indexering hos sökrobotar. Vi strukturerar alltid källkoden och metataggar speciellt för din hemsida vilket ökar rankning. Dessutom är vi Google certifierade.

Skalbara lösningar

Skapat med produktivitet i åtanke erbjuder vi tillförlitliga och skalbara innehållshanteringssystem som gör att du kan uppdatera din webbplats effektivt. Vi kan erbjuda skräddarsydd integration, moduler och funktionalitet skräddarsydd för dina affärsbehov.

Marknaden förändras så gör du med den

En fullt skalbar lösning för din marknad.

En väldesignad och visuellt tilltalande webbplats är absolut nödvändigt om du vill sticka ut i det digitala landskapet och lämna användarna ett varaktigt första intryck av ditt varumärke.

Få offert på en hemsida

47%

av webbplatsbesökare förväntar sig att en webbsida laddas på två sekunder eller mindre för att stannna kvar.

0.5

sekunder tar det för en användare att bilda sig en förta åsikt av din webbplats och ta beslut om att stanna kvar.

95%

av webbplatsbesökare säger att användarupplevelse är den viktigaste faktorn för att skapa sig intresse för innehållet.

Nästa generations webbutveckling

När det gäller front-end utveckling, så görs inte alla webbplatser lika. Vår front-end utveckling är konstruerad för att vara responsiv, snabb att ladda, lätt att underhålla och optimerad för sökmotorer.

Vi arbetar outtröttligt för att förstå alla senaste ändringar i front-end utveckling, vilket garanterar att din lösning inte bara kommer att vara stabil men också ha den längsta hållbarheten.

Vår expertis sträcker sig långt över HTML och CSS. Vi utvecklar PHP applikationer, jQuery, API med mycket mer.

Vår back-end utveckling är skräddarsydda appar med den senaste och mest populära open source-tekniken. Våra back-end lösningar är genomtänkta, supportade och något du alltid kan lita på.

Förutom att utveckla skräddarsydda appar har vi stor erfarenhet av innehållshanteringssystem som WordPress, Magento med flera. Integrering av plattformar för marknadsautomatisering, real-time personalisering och nästan allt du kan drömma om.

Vi älskar att bli utmanade när det gäller webbutveckling som är skalbar med hög kvalitet.

Vill du veta mer om hemsida till företag?
Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar