Kundcase

Några av våra nöjda kunder

taxi121220.se

Se hemsida

kaptensgarden.se

Se hemsida

wanienergi.se

Se hemsida

lawimotor.se

Se hemsida

ann-silwer.se

Se hemsida

landskronataxi.se

Se hemsida

sherlocked.se

Se hemsida

kliniklistan.se

Se hemsida

scandmodern.com

Se hemsida

njurmed.se

Se hemsida

hck-produkter.se

Se hemsida

newhairclinic.se

Se hemsida

infingent.com

Se hemsida

Lundit har lyssnat på våra önskemål och utvecklat en modern och stilren hemsida samt sköter uppdateringar och marknadsföring kontinuerligt. Hemsidan levererar snabbt och har en tillhörande live-chatt samt deras fantastiskt lättskötta tjänst elitbokning.se med andra smarta funktioner som passar just vårt företag. Lundit levererar även allt till oss inom hårdvara och support kring detta.

Jenny Sjörin

New Hair Clinic in Sweden AB

Teamet på Lundit har hjälpt Infingent med design, navigation och innehåll. Teamet har gjort ett utmärkt arbete. Teamet var mycket lyhörda och effektiva. Vi rekommenderar starkt Lundit till andra kunder för framtida arbete.

Rambabu Atluri

Infingent Innovations AB

Svensk Transplantationsförening behövde en modern och dynamisk hemsida och anlitade Lundit. Lösningen diskuterades fortlöpande, korrigerades snabbt och slutresultatet blev bättre, komplett och enklare att hantera till den i förväg prisvärda kostnaden.

Bengt von Zur-Mühlen

Svensk Transplantationsförening

Vi är väldigt nöjda med vår webbplats som Lundit skapat åt oss. Lundit har fått med alla de funktioner som vi önskat och hjälpt oss med layouten samt kommit med förslag om vad som är viktigt att ha med. Tidigare var vår hemsida omodern och fungerade inte på tex surfplattor och nu är den snyggt utformad, enkel att navigera och tydlig för våra kunder. Det är även enkelt för oss att uppdatera text och bilder själv.

Anna Gautier

Qelso AB

Tack Lundit för all fin service ni ger mig. Känner verkligen hur ni bryr er om att min webbplats ska vara uppdaterad och säker. Jag är tacksam för att ni håller i allt det åt mig. Utan er hade min sida fortfarande haft gammal information och inte varit kompatibel med mobila enheter. Nöjd och glad kund.

Ann Silwer

Ann Silwer´s Praktik

Partners

För oss är det viktigt att vi levererar den ultimata upplevelsen med det perfekta resultatet. Det kan vi göra när vi omges av partners som är experter på sitt område och levererar rätt hårdvara och mjukvara för våra tjänster.

Klarna Azure Microsoft Norton HP Swedbank Google Partners Bing