Marknadsföring

Ditt företag är unikt och så, om du vill förbättra din närvaro på nätet är det viktigt att din digitala marknadsstrategi är skräddarsydd för att uppfylla dina specifika mål.

Att driva trafik till din webbplats är värdelöst om du inte kan konvertera besökare till kunder. Genom att använda en skräddarsydd strategi för omvandlingsfrekvensoptimering, optimerar vårt team kontinuerligt din webbplats, vilket i slutändan förbättrar användarupplevelsen och låter dig få ut det mesta av dina besökare.

Certifierade

Vi är Google certifierade som säkerställer att vi vet hur man ger dig värde i marknadsföringen. Det ska vara roligt att marknadsföra, att se verksamheten öka sin försäljning och på sikt se hela verksamheten öka sitt värde.

Tillväxt med trygghet

Vi vet vad som krävs för att få din marknadsföring att skapa lönsamhet och tillväxt med trygghet. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala marknadsföring. En ökad konvertering genom digital marknadsföring är alltid målet för ett lyckat resultat. Vi följer dagligen utvecklingen av alla våra kunders marknadsföring och implanterar förbättringar löpande för att upprätthålla bästa möjliga resultat.

Högre resultat

För att nå högre resultat så behöver man vara tillgänglig för sina besökare. Viktigast av allt är att besökarna kan hitta en. Vi strukturerar tillsammans med dig en marknadsföringsplan där vi går igenom vilken kundgrupp du önskar dig vara nåbar till. Sedan ser vi till att optimera lite extra för att nå ut till den fördefinierade kundgruppen som innehåller potentiella kunder. Att känna trygghet gentemot sin marknadsföring är A & O. Vi har flera års erfarenhet av digital marknadsföring och är certifierade av Google och Bing. Vi ser till att följa dagens samt morgondagens strukturer för bästa möjliga resultat utifrån sökmotorernas algoritmer.

94%

av B2B-marknadsförare använder LinkedIn som en del av deras innehållsstrategi.

72%

av annonseringsutgifterna under 2019 kommer att bestå av mobilannonsering.

3,17%

är den genomsnittliga CTR med Google AdWords fördelat över alla branscher.

46%

ökning av varumärkeskännedom bara genom sökresultaten för mobila enheter.

Redo för mer information?

Har du redan en hemsida eller ska ditt företag ta sina första steg ut på World Wide Web? Oavsett så har vi expertisen till att hjälpa dig att lyckas. Kontakta oss nedanför, så kontaktar vi dig för ett samtal kring dina behov.

Våra kunder

Vi försöker inte att skryta. Men titta på denna listan, något måste vi göra rätt.

 • Sherlocked
 • Kaptensgården AB
 • Wards Konditori AB in Sweden AB
 • Wani Energi AB
 • Pelu Läkarpraktik AB
 • Entreprenadmaskiner i Örebro AB
 • Kävlinge tandvård
 • Infingent Innovations AB
 • Spaek Educations AB
 • LaWi Motor AB
 • Svensk Transplantationsförening
 • HCK Produkter AB

Svensk Transplantationsförening behövde en modern och dynamisk hemsida och anlitade Lundit. Lösningen diskuterades fortlöpande, korrigerades snabbt och slutresultatet blev bättre, komplett och enklare att hantera till den i förväg prisvärda kostnaden.

Bengt von Zur-Mühlen
Webbansvarig / Svensk Transplantationsförening