Sökmotoroptimering Lund

Nå dina potentiella kunder med sökmotoroptimering anpassad för Lund

Sökmotoroptimering (SEO) riktar sig till alla verksamheter som finns online. Sökmotoroptimering är en tjänst där man utför en välplanerad och strukturerad strategi för innehållet och källorna till innehållet som du har på din webbplats. Google är den i särklass största aktören inom sökmotorer och där det utförs av endast Sverige över 50 miljoner sökningar dagligen.

Sökmotoroptimering kan inriktas globalt eller lokalt för Lund. Vi har strategin för att nå dina lokala kunder i Lund men samtidigt få dig att nå ut till andra marknader.

När ni vill driva besökare långsiktigt och effektivt så är sökmotoroptimering den enda rätta vägen. All annan marknadsföring används för att ”boosta” trafikflöden. Om man inte använder sig av sökmotoroptimering så är sannolikheten stor att ni redan idag gått miste om flertalet potentiella kunder.

Dedikerad kontohanterare

Sökmotoroptimering ledd av en dedikerad hanterare som värderar din input och förstår dina affärs- och strategiska mål. Dessutom uppdateras du månadsvis direkt från din dedikerade kontohanterare för en helt transparent upplevelse.

Projekthantering

Vi har verktygen för att få det gjort, och vi är med dig i varje steg på vägen under din SEO-resa med oss. Vi skapar lättanvända visuella diagram för att ge dig insikt i arbetet vi utför och resultaten som genereras av vårat engagemang.

Total insyn

Falsk statistik inom SEO-branschen är allmänt känd. Så hur är vi annorlunda? Vi ger en revolutionerande nivå av insyn i våra kampanjer – från bakåtlänkningarna till sidoptimeringarna – så du kan lita på att vi får jobbet gjort.

Utvalda kunder

Ann Silwers

Folktandvården Skåne

Kaptensgården AB

Fördjupning av SEO

01

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering tar till specifika åtgärder och implementerar specifika metoder på din hemsida, både internt och externt, vilket ökar den organiska trafiken och sökmotorns resultatposition för din webbplats på sökmotorers resultatsidor. I ansträngningarna för att öka din SEO måste du reglera en handfull både metodiska och tekniska praxis med bästa metoder från sökmotoroptimering, som utnyttjar sociala medier, vilket ger relevant, rikt innehåll för dina ideala demografiska och interna länkar.

Vi närmar oss SEO med full kraft. Vi tar en djupgående titt på hur din webbplats presterar vad gäller bästa praxis för SEO. Vårt verktyget ihop med människan inspekterar djupet på webbplatser, letar efter SEO-metoder så som korrekt länkbyggnad, effektiv sökordsanvändning och informationsrika blogginlägg för att se vilka aspekter som behöver fokus och åtgärder först.

När vi ser vad vi har att jobba med börjar vårt riktiga arbete med att utveckla nästa steg på sidan och optimeringar på sidan för att öka din webbplatss organiska trafik och sökresultat. Med fokus på specifika mätvärden söker Google och andra sökmotorer på hela webbplatsen och ger dem ett godkännandestämpel genom att placera en webbplats högre på SERPs (sökmotors resultatsidor). Med många års erfarenhet som förvandlats till expertis dyker vi in på djupet för att få din hemsida att rankas där du vill.

02

On-page SEO

Den mest avgörande åtgärden att vidta när du börjar implementera bästa praxis för SEO är on-page SEO. On-page SEO-metoder har stor inverkan på din webbplatss nuvarande rankning, så det är nödvändigt att anpassa din nuvarande on-page praxis till de som producerar verkliga resultat. Enkelt uttryckt, on-page SEO är processen att göra kod, media och innehåll perfekt för sökmotorer.

On-page SEO är specifika tekniker som integreras direkt på dina webbsidor. Hos sökmotorer finns ”sökrobotar” som kryper igenom hela webbplatsen, söker efter vissa ”rangvärda” attribut som korrekt sökordsförbrukning, högkvalitativt innehåll, utnyttjande av sociala medier och korrekt länkning, både interna länkar och utgående länkar. Dessa och andra metoder utgör SEO grunden vi kallar on-page SEO.

Till skillnad från vissa företag som hävdar att göra kvalitet SEO, ger våra försökt-&-fungerar on-page praktiker resultat, och dessutom nästan omedelbart. Ett djärvt påstående, eller hur? Tja, beviset ligger i våra kunder. Från att öka en kunds intäkter med 380% till att öka omvandlingsfrekvens hos en annan kund med 729%, har vi våra händer fulla av effektiva SEO-rutiner, och vi skulle gärna ge liknande resultat för dig.

03

Off-page SEO

Vi känner till för och nackdelar i SEO. Vi praktiserar metoder som behövs för att ranka hemsidor på toppnivåer. Och för att nå toppnivå i SEO finns processer att integrera i din SEO strategi. Att integrera effektiv off-page sökmotoroptimering på din hemsida för att öka sökresultatet i Googles SERP´s är en av dem.

Off-page SEO avser externa faktorer som påverkar sökrankningen på en webbplats. Off-page optimering handlar om varje aktivitet som du eller andra gör utanför din webbplats vilket i sin tur höjer rankningen av en sida hos sökmotorer. Även om on-page sökmotoroptimering som innehåll och HTML är visuellt tillgänglig på din webbplats består off-page SEO av tekniker som gör anmärkningsvärt arbete bakom kulisserna som länkbyggnad, webbplatsauktoritet och sociala signaler. Off-page SEO som dessa fokuserar på en mängd faktorer som genererar medvetenhet och ökar SEO optimeringen genom att implementera vissa kvaliteter internt inom din webbplats som sedan sökmotorer justerar rankningar utifrån.

Vi använder en beprövad metod som har hjälpt företag att vinna i striden mot sökmotorplaceringar. Vi använder objektiv data för att bestämma exakt vad din webbplats behöver för att utrota konkurrenter, så din webbplats är fullt utrustad med framgångsrika SEO-verktyg och tekniker. Ett av de viktigaste verktygen, och mest populära inom off-page optimering som vi använder är länkbyggnad med hög auktoritet.

04

Kontakt

Vill du veta mer om sökmotoroptimering i Lund? Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig vanligtvis inom 2 timmar.

Få ett prisförslag av oss med nöjdhetsgaranti

Vårt erbjudande:
N

Vi arbetar med total insyn

N

Fasta priser

N

Skalbart i takt med att ni växer

Prisförslag

Vi återkommer vanligtvis inom 2 timmar.

Nyheter

Vi håller oss uppdaterade, gör du det också.

5 användbara SEO insikter du kan lära av Google Analytics

Du kan få en enorm mängd SEO och marknadsföringsinsikter från Google Analytics. Dessa användbara insikter kan hjälpa dig att upptäcka vilka möjligheter som finns för att optimera webbplatsens övergripande prestanda. Allt från engagemangsmetriska insikter till...

Google använder inte profilmarkering för informationspanel

Google avlägsnar användningen av social profilmarkering, som en gång var nödvändig för att sociala medier skulle kunna visas i informationspaneler. Google säger att det automatiskt kommer att upptäckas relevanta sociala medieprofiler och på det sättet inkludera dem i...

5 enkla tips för att anta en användaren-först SEO-strategi

I SEO är det alltid mycket diskussion kring Googles algoritmer och hur de påverkar det arbete vi gör. SEO-proffs har en tendens att glömma den andra algoritmen vi möter med våra webbplatser - den mänskliga algoritmen. För vår del har vi alltid varit en troende för att...

Rekommendationer 2019 för att göra annonsering lönsamt

Med halva 2019 bakom oss är planeringen i full gång för nästa års strategier och budgetar. Det är ett bra tillfälle att granska vilka faktorer som ska beaktas när du utvecklar dina prognoser. Men vi utvärderar ständigt, men var sjätte månad görs en grundlig analys av...