X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

Börja på rätt fot från början

SEO för ny webbplatsdesign

Det första steget för att starta din online-verksamhet är att investera i kvalitativ SEO oavsett vilken ny webbplats. Vid sökmotoroptimering används specifika sökord för att nå högre på resultatsidor hos sökmotorer. Detta i sin tur ökar antalet personer som besöker din webbplats. Tekniken bakom SEO för ny webbplats ser till att din webbplats visas högre på resultaten när en potentiell kund söker på ett visst sökord, helst ett som är relaterat till dina företags produkter eller tjänster.

Sökordsstrategi

Intuitiva sökord väljs av oss som matchar kommersiellt, volymer och konkurrensnivåer för att leverera nya kunder.

Oöverträffad teknisk SEO

Lund IT & Webb rankar geo-specifika sidor med högt värde med hjälp av 200+ optimeringsfaktorer för att slå undan och överträffa dina konkurenter.

Länkbyggnad

Vi kan kombinationen av teknik och människan för att förvärva obegränsade hyperriktade länkar med Google-godkända mätvärden från nya domäner till en önskad sida på din webbplats.

  • Varför arbeta med en SEO-konsult?
  • Konkurrensanalys
  • Sökordsforskning för nya webbplatser
  • Lokala vs internationell SEO
  • Länkbyggnad vs Digital PR

Varför arbeta med en SEO-konsult?

En SEO-konsult är den första du ska närma dig för hjälp när du letar efter tjänster inom SEO för nya projekt. Våra kunniga och erfarna konsulter arbetar med dig sida vid sida för att definiera dina mål och en digital marknadsplan. När du har definierat dina mål analyserar vårt team grundligt din nyskapade webbplats och dess prestanda. Om du vill optimera din webbplats måste du först definiera dess styrkor och svagheter. Därefter kan du gå vidare till nästa steg - konkurrenskraftig analys.

Konkurrensanalys

Mellan Moz och Ahrefs verktyg kan du se vilka nyckelord dina konkurrenter rankar i, vem de får länkar från och hur de konkurrerar ut dig. Att analysera dem du konkurrerar med är avgörande. Det här kan hjälpa dig att se vilka sökord som är realistiskt oåtkomliga, vilka sökord dina konkurrenter håller på med (och dessa kan lätt vara uppnåbara men som du missade), och vem du kanske kan få länkar från och hjälper dig att ta in på konkurrenterna för att sedan gå förbi.

Denna analys av konkurrenter bör påverka varje enskilt beslut du gör vidare med dina kampanjer eftersom den här informationen är absolut guld värt.

Sökordsforskning för nya webbplatser

Nyckelord kan skapa eller bryta din webbplats digital närvaro och auktoritet, så sökordsforskning är en kritisk fas som vi lägger vår tid och ansträngning i. Vi gör en fördjupad forskning och analys av de populära sökvillkoren på internet. Men vi använder även tematisk sökordsanalys för att finslipa dina söktermer med semantiska sökord för organisk tillväxt. Vi genomför en omfattande studie om hur dina kunder söker online och analyserar sökvolym, möjlighet och konkurrens med hjälp av uppdaterade och kvalitetssäkrade sökordsverktyg.

Lokala vs internationell SEO

SEO för en ny webbplats kräver täckning av den lokala och internationella digitala marknaden för att du ska nå ett bredare utbud av potentiella kunder. Vi använder demografiska verktyg för att inrikta oss på din lokala och internationella marknad.

Länkbyggnad vs Digital PR

Länkbyggnad är en integrerad del av sökmotoroptimering. Externa länkar som pekar på din webbplats berättar för sökmotorerna att din webbplats ger värdefull information till sina besökare. Det skapar förtroende för din webbplats och de hjälper till att bygga upp din domänauktoritet och sidrankning.

Allt detta innebär att digital PR ökar din trovärdighet och ger dig en fördel över dina konkurrenter. Med det i åtanke fokuserar vi också på att bygga och generera auktoritativa länkar som ger en positiv inverkan på din webbplats eller ditt varumärke.

blue-wave-bg
LaWi Motor- Bilcentrum
LaWi Motor & Bilcentrum
Vi hjälpte LaWi att förbättra sin organiska sökomvandlingsfrekvens med 729%.

“Lund IT & Webb har varit med oss varje steg på vägen. Vi uppskattar ROI över 10 till 1 - Jag kan inte säga tillräckligt om det här teamet.”

Hur vi tar arbetar med SEO

Konverteringsspårning

Beroende på företagets storlek, konverteringsspårning och e-handelsspårning kan du mäta effektiviteten av en SEO-kampanj. Alla viktiga SEO-kampanjer använder konvertering och e-handelsspårning för att visa hur effektivt SEO:n fungerar. Spårning av dessa mätvärden visar hur ökad trafik blir till ökade konverteringar och ökade konverteringar blir en ökning av intäkterna.

Konverteringsspårning

Varför välja oss?

Öka organisk trafik. Sökresultat på förstasidan. Samarbeta med enkelhet och transparens. Behöver vi säga mer?

Utbildning och förståelse

Transparens är vår prioritet. Förtroendet i vår SEO-strategi är grundad på att utbilda och ge varje klient möjlighet att bättre förstå SEO-processen och kampanjen. Vår strategi är en punkt-för-punkt plan med en fullständig förklaring till varför varje steg är nödvändigt, hur det kommer att påverka SEO och vilka resultat som kan förväntas. Har du en fråga om betydelse eller hur en strategi utvecklades? Vi svarar på det. För oss är ingen fråga för stor eller för liten - och vi kommer aldrig att svara med att det är en "hemlighet".

Utbildning och erfarenhet

ROI besatta

Utbyte av positivt avkastning med vår datasentriska SEO-strategi. Oavsett om du är ett litet företag eller med 500 anställda, varje krona räknas. Viktigaste resultat är framgångsrik avkastning - om du inte tjänar lyckas vi inte. Gissa aldrig om SEO genererar en netto-positiv avkastning - ditt team och dina investerare kommer att älska den ekonomiska insikten.

ROI besatta
Expandera din synlighet

Hur man påbörjar SEO för en ny webbplats

Olika SEO-byråer har sin respektive SEO-strategi för nya hemsidor och underhållstjänster för befintliga. Våra experter vet hur man lyckas med SEO för nya webbplatser med de senaste uppdateringarna och systemen inom branschen. Vi är alltid uppdaterade när det gäller nya tekniker för att optimera din webbplats för maximal online närvaro och auktoritet.

Grunden vid SEO för ett nytt projekt är nyckeln till att introducera ditt varumärke online, etablera din digitala närvaro och öka din auktoritet i din valda nisch. För att uppnå bästa resultat behöver du professionell hjälp från någon med kunskap och erfarenhet. Kontakta oss idag för en snabb och gratis SEO-analys av din hemsida.

Vill du veta mer om sökmotoroptimering för din nya webbplats?
Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar