Våra tjänster

Vi arbetar bäst när vi får en utmaning. Berätta vad du vill uppnå, och vi ska berätta för dig hur du gör det.

Upptäcktsfas

Från den allra första början utvärderar vi dina affärsmål och behov, definierar dina kunders behov och mål och överväger hur ditt varumärke, produkter och tjänster behöver representeras online. Där igenom ser vi till att allt vi gör för dig är i linje med dina affärsmål och kommersiella mål från början.

Den information som samlas in under upptäcktsfasen hjälper oss att skapa grunden för webbplatsens arkitektur, vilket innebär att vi kan definiera de sidor du behöver, innehållet du behöver och vilken funktionalitet som behövs för att kunna bygga en webbplats som kommer att fungera i takt med dina marknadsföringsinsatser och hjälper dig att uppnå dina affärsmål.

Slutmålet är att skapa en webbplats som inspirerar, engagerar och omvandlar - och att gå igenom denna process på ett tidigt stadium hjälper oss att uppnå detta.

Design

Design är mer än bara estetik. Det är en chans till att kommunicera ditt etos samtidigt som du distanserar dig från mängden. Vi kan arbeta med dig för att skapa en helt ny identitet för ditt företag, vilket garanterar konsekvens i alla kanaler och medium.

Från logotyper och profiler till webbdesign, publikationer och digitala kampanjer planerar vi vår design tillsammans med ett starkt kommersiellt fokus, vilket gör att din webbplats är lätt att navigera och innefattar alla de åtgärder du behöver för att uppnå dina mål.

Det finns många element till vår tjänst, men vår designprocess börjar med fokus inom ditt företag, så att vi förstår dina mål och syften. Vi fokuserar sedan på att skapa en iögonfallande webbdesign för att omedelbart fånga din publik och hålla dem engagerade under hela resan på din webbplats.

Marknadsföring

Ditt företag är unikt och så, om du är ute efter att förbättra din närvaro på nätet är det viktigt att din digitala marknadsföringsstrategi är anpassad för att möta dina specifika mål och syften.

Därför investerar vi tid och resurs för att granska hur ni presterar online på alla områden. Med en skräddarsydd marknadsplan kan ditt företag utnyttja en blandning av våra tjänster och använda en strategi som säkerställer att varje kanal arbetar mot samma mål.

Oavsett om du vill öka synligheten på din webbplats genom sökning, förbättra kundengagemanget via sociala medier eller önskar öka intäkterna som din webbplats genererar, är vi här för att hjälpa till.

Sökmotoroptimering / SEO

Vi har detaljerad kunskap och erfarenhet av varje aspekt av sökmarknadsföring och tar en helhetssyn för att säkerställa maximal effektivitet.

Betald marknadsföring

Vi bygger och optimerar kampanjer som genererar högkvalificerade leads eller försäljning till den lägsta möjliga kostnad.

Utveckling

Vi tänjer gränserna med vår kod. Vårt team är experter på HTML, CSS, PHP och JavaScript/jQuery, och varje webbplats vi bygger är utformad kring skalbarhet, vilket garanterar att vi tillhandahåller erfarenheter som återspeglar hur människor interagerar med tekniken. Alla våra webbplatser är fullt mottagliga, mobila/beröringsvänliga och är färdiga med branschledande animering som ger maximal nytta för ditt företag och kund.

Alla våra webbplatser är utformade och utvecklade för hand för att vara pixelperfekta, optimerade för sökmotorer och testas noggrant före lanseringen. Vi är engagerade i att tillhandahålla en slutprodukt som överstiger dina förväntningar, driver ditt företag framåt och levererar en vacker estetik under de kommande åren.

Skräddarsydd utveckling

Handgjorda, vackra webbplatser som är konstruerade för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Inga mallar eller färdiga program i sikte.

WordPress utveckling

Ett kraftfullt innehålls- och publiceringssystem som stöder skapande och användning av ett brett utbud av plug-ins, teman och widgets.

CodeIgniter utveckling

Idealisk för webbplatser och applikationer i PHP som kräver struktur och skalbarhet. Med obegränsade möjligheter till unik utveckling.

Laravel utveckling

Idealisk för webbplatser som inte kräver ett storskaligt CMS, erbjuder Laravel ett rent och enkelt tillvägagångssätt för webbapplikationer.

Redo för mer information?

Har du redan en hemsida eller ska ditt företag ta sina första steg ut på World Wide Web? Oavsett så har vi expertisen till att hjälpa dig att lyckas. Kontakta oss nedanför, så kontaktar vi dig för ett samtal kring dina behov.

Våra kunder

Vi försöker inte att skryta. Men titta på denna listan, något måste vi göra rätt.

 • Sherlocked
 • Kaptensgården AB
 • Wards Konditori AB in Sweden AB
 • Wani Energi AB
 • Pelu Läkarpraktik AB
 • Entreprenadmaskiner i Örebro AB
 • Kävlinge tandvård
 • Infingent Innovations AB
 • Spaek Educations AB
 • LaWi Motor AB
 • Svensk Transplantationsförening
 • HCK Produkter AB

Svensk Transplantationsförening behövde en modern och dynamisk hemsida och anlitade Lundit. Lösningen diskuterades fortlöpande, korrigerades snabbt och slutresultatet blev bättre, komplett och enklare att hantera till den i förväg prisvärda kostnaden.

Bengt von Zur-Mühlen
Webbansvarig / Svensk Transplantationsförening