Vi skapar webbsidor som ger resultat.

LundIT älskar kreativa och slagkraftiga lösningar. Med ett tydligt koncept och fördefinierade mål skapar vi enastående lösningar för dig som kund. Vi tar fram affärsnytta med marknadsföring som syns och berör varje individ individuellt.

Ett sådant praktexempel

Med rätt webbplats som är uppdaterad och presenteras i rätt kanaler är utan tvekan en av om inte den bästa försäljningskanal ni kan ha. Mycket tack vare dagens teknik och snabba vardag, så sker försäljningen ofta innan du fått kontakt med kunden. E-handel är ett sådant praktexempel där försäljning oftast sker innan om ens någon kontakt skett med er som säljare innan. Det visar på vad en webbplats som är rätt utformad med seriöst intryck och kontinuerligt uppdaterad information kan ge dig som företagare.

Självklara delar av en hemsida

Optimering

Vare sig du behöver synas bättre eller inte så ingår alltid optimerad källkod för att underlätta indexering hos sökrobotar. Vi strukturerar alltid källkoden och metataggar speciellt för din webbplats vilket ökar rankning. Dessutom är vi Google certifierade.

SSL kryptering

Vi tillhandahåller SSL certifikat om du önskar att vi håller i ditt webbhotell och server. Nu är det ett krav att en webbplats innehar SSL kryptering för att inte ”straffas” av Google. Vi ser till att du inte straffas för att du saknar viktiga funktioner på din webbserver.

Support

Vi tillhandahåller support för våra kunder. Oavsett om det är en liten fråga eller en tilläggstjänst du önskar. Vi ser till att vara där för dig som kund. Oavsett om det är innan, under eller efter att du fått din tjänst levererad så når oss via e-post eller telefon.

Lundit Webbplats

Alla våra webbplatser skall hålla en hög standard och leverera lite mer än det vanliga. Därför har vi några grundtjänster som ingår i alla våra webbplatser.

Strategi

Vi skapar en effektiv strategi för din webbplats. Med konkret plan för sökbarhet, innehåll, design och struktur.

Plattform

Vi skapar din webbplats i den plattform som lämpar sig bäst för dina dagliga och framtida behov. Exempelvis WordPress.

Skräddarsytt

Vi skapar automatisering till dina befintliga system. Eller helt skräddarsydda system för dig.