X

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa.

Webbproduktion

Hemsida i WordPress

WordPress är det innehållssystem som används mest runt om i hela världen. Allt ifrån mindre verksamheter till stora varumärken SONY music och BBC America, använder sig av WordPress. Detta måste ändå tyda på vilken kraft och tillit WordPress har som innehållssystem.

Scrolla ner

Utarbetad strategi

Vi har en utarbetad strategi för att leverera en webbplats i WordPress som är i perfekt harmoni med teknik och design. Vi ser till att din idé blir till verklighet och når ut med ert budskap så som ni vill att era potentiella kunder ska se det.

Varför WordPress?

När man vill blanda effektivitet med budget så blir WordPress det perfekta resultatet. När redan själva systemet är färdigt så är det bara för oss att anpassa det efter dig som kund. Detta sparar tid och leder till lägre utvecklingskostnader. Användarvänligheten är redan i grunden utmärkt och detta bidrar till lättare hantering för er. Dessutom är WordPress innehållssystem en öppen källkod och alla utvecklare kan arbeta i det näst intill.

Vi håller dig säker

Vi underhåller stort antal WordPress webbplatser åt våra egna och andras kunder. Detta gör att vi kan garantera en 100% säkerhet gentemot våra kunder. Vi ser dagligen till att er webbplats blir uppdaterad med senaste säkerhetsuppdateringar så du inte blir utsatt för något oavsiktligt genom ett säkerhetshål.

Utvalda kundcase

Kaptensgården

kaptensgarden.com

Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress, drift & förvaltning

SONY

sony.se

Marknadsföring & sökmotoroptimering

LaWi Motor- Bilcentrum

lawimotor.se

Webbdesign & utveckling i WordPress, drift & sökmotoroptimering

Region Skåne

skane.se

Digital marknadsföring & strategi

Wani Energi

wanienergi.se

Webbdesign & utveckling i WordPress, drift & sökmotoroptimering

Folktandvården

folktandvarden.se

Digital marknadsföring

Sökmotoroptimering / SEO

Att köpa eller äga en webbplats i WordPress är inget som i sig ökar försäljning och inbringar positiva resultat. Vi utvecklar alltid WordPress webbplatser med on-page sökmotoroptimering. Detta ökar era chanser till att inbringa nya besökare genom organiska resultat från Google och andra sökmotorer. Men om du är medveten om värdet av fullständig sökmotoroptimering, rekommenderar vi dig att läsa mer här.

Bildbank

Många verksamheter, speciellt de som är nystartade har oftast inga foton från sin nystartade verksamhet som passar på den nya webbplatsen. Detta löser vi genom köpta bilder hos en bildbank. Vi är behjälpliga att välja ut bilderna och köpa in dessa till din nya webbplats i WordPress. Det är alltid bra att köpa in dessa i samråd med webbdesignern så att allt faller samman med färg och form.

Låt oss ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar